Despre noi

Suntem un restaurant cu specific romanesc situat in Pitesti. Organiazm seara de seara petreceri tematice si meniuri speciale romanesti. Te asteptam sa ne vizitezi pentru a petrece clipe minunate alaturi de noi. Rezerva-ti acum o masa sau suna-ne.

sigla

Traditie romaneasca

seperator

La Casa Boierului organizam periodic petreceri cu muzica romaneasca live. Oaspetii nostrii se distreaza foarte bine si savureaza preparatele gatite cu pasiune de catre bucatarii nostri experimentati.

Momentele petrecute la Casa Boierului sunt foarte frumoase si deosebite. Mancarurile preparate de specialistii bucatari completeaza atmosfera placuta si distractia pe cinste.

De fiecare data cand doresti sa te relaxezi si sa savurezi mancaruri cu adevarat romanesti, te asteptam la Casa Boierului.

KL

Arta culinara

seperator

Bucatarii nostrii prepara o gama larga de mancaruri traditionale romanesti, de la ciorbe pana la fripturi la protap sau deserturi de iti lasa gura apa.

Chiar si doamnele si domnisoarele vor avea de unde alege preparate usoare dar gustoase. Meniul nostru a fost conceput de bucatari cu experienta de pe peste 25 de ani in arta culinara.

Preparate pentru toate gusturile:

  • Supe si ciorbe gustoase
  • Preparate la protap si rotisor.
  • Salate bogate ca la Casa Boierului
  • Deserturi romanesti foarte gustoase

KL

preparat

Te servim cu pasiune

De fiecare data, ospatarii nostri te vor servi cu pasiune si te vor face sa te simti un adevarat boier. Acesta este dorinta noastra. Acorda-ne ocazia sa te boierim. Nu vei regreta!

Mancaruri sanatoase

Folosim doar ingrediente naturale, ne aprovizionam zilnic si alegem doar ingrediente de cea mai buna calitate, produse in Romania. O mancare romaneasca se prepara cu ingrediente romanesti.

Locatie accesibila

Casa Boierului o gasesti in Pitesti, pe bd-ul Petrochimistilor, nr. 5-7. Restaurantul este spatios si amenajat cu foarte mare atentie la detalii. Te asteptam sa ne vizitezi si sa ne spui parerea ta.